Over bamix® en Jamie Oliver

 

“bamix® en Jamie Oliver maken koken eenvoudig”

Bij bamix® geloven we in koken voor het plezier, op het gemak en met een twist. De perfecte karaktertrekken om op Tinder de melding ‘supermatch’ met Jamie Oliver te zien oplichten. Niet enkel een hippe vogel, maar een kok met zijn eigen bamix® in de rechterhand en een warm hart op de juiste plaats.

Laten we niet vergeten dat hij 21 kookboeken schreef in 20 jaar tijd die allen wereldhits bleken en blijven. Hij investeerde daarna in Fifteen, een restaurant waar jongeren die al vele hindernissen in hun leven kenden, nieuwe kansen kregen in de keuken. En dan nog bleef hij niet op z’n lauweren rusten: hij voerde campagne tegen ongezonde schoollunches en voor belasting op frisdranken, met resultaat!

Bamix® kan daarom niet trotser zijn op de hartige samenwerking met Jamie Oliver. En ook hij loopt over van enthousiasme. We laten hem aan het woord:

“Having my very own collaboration with bamix® to make my version and my limited edition colour, that’s the coolest thing ever.

For me it represents, for busy people: speed, efficiency, unbelievable flavor no matter what day of the week, that litte twist, that little extra something, that little LIFE.”

De samenwerking gaat verder dan enkel het design van bamix® pimpen. Jamie Oliver ontwikkelde speciaal voor ons enkele exclusieve recepten!  En zoals altijd zijn deze recepten eenvoudig, gezond en boordevol smaak. Dus haal je snijplank uit de kast, slijp je messen, neem bamix® in de ene hand en het receptenboek van Jamie Oliver in de andere, en koken maar!