Cookies met banaan en haver

“When banana’s don’t work, try a cookie.”

― L.M. Fields

Ingrediënten

Voor 6 cookies

» 2 rijpe bananen (of 3 kleine)
» 1 el gesmolten kokosnootolie
» 130 g havervlokken
» 3 el amandelmelk
» 4 el amandelboter of pindakaas
» 1 handvol chocoladedruppels
» 1 snuifje zout

Bereiding

 

  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Leg een vel bakpapier op een bakplaat.
  2. Doe alle ingrediënten in de SliceSy met het hakmes en mix tot je een gladde pasta hebt.
  3. Laat de kinderen met een eetlepel zes porties deeg uit de kom halen en met hun handen tot balletjes kneden. Leg ze op de bakplaat en druk ze zachtjes aan om de cookies te vormen.
  4. Bak de cookies vijftien minuten, haal ze uit de oven en laat ze volledig afkoelen. Je kunt de cookies tot vijf dagen in een doosje in de koelkast bewaren.

Smakelijk eten!