Duur: 5 min / 1 glas
SWISSLINE MET MULTIMES, MENGER EN MAATBEKERS (600 ML + 400 ML)
Viral alert: mango iced matcha! Je ziet dit drankje overal voorbijkomen en dat is niet voor niks. Deze combinatie van romige mango en frisse matcha is perfect voor warme zomerdagen. Met de bamix® maak je hem extra smooth: pureer de mango tot een zijdezachte basis, klop de matcha luchtig en schenk het geheel over ijs. In vijf minuten klaar en minstens zo lekker als bij je favoriete koffiebar. Proef zelf waarom dit drankje zo populair is!
Ingrediënten
» 150 ml kokosnootdrink (plantaardige melk)
» 75 ml warm water (70 graden)
» 5 ijsblokjes
» 2 eetlepels ceremoniële matcha van de matcha scoop (chashaku)
» 1 rijpe mango


Bereiding
-
- Steek het multimes op de bamix®. Schil en ontpit de mango en doe het vruchtvlees in de maatbeker. Pureer de mango met de bamix® tot een gladde, dikke mangopuree. Verdeel dit over een glas.
- Verwissel het multimes voor de menger op de bamix®. Doe het matchapoeder in de kleine maatbeker, schenk het warme water erbij en mix tot het schuimig is.
- Vul het glas met de ijsblokjes en schenk de kokosnootdrink over de mangopuree. Giet daarna voorzichtig de opgeklopte matcha erbovenop. Zo ontstaan er mooie laagjes. Roer eventueel voor het drinken door en geniet!






























