Bosbessen-haver muffins

“Lekker en bovendien gezond!”

Ingrediënten

(voor 9 muffins)

» 75 gr havermout

» 2 bananen

» 130 gr zelfrijzende bloem

» 1 eetlepel ahornsiroop

» 1 eetlepel pindakaas

» 70 ml yoghurt natuur

» 2 eieren

» 150 gr bosbessen

Bereiding

1 Verwarm de oven op 180°C.

2 Mix de havermout in de bamix processormolen met poederschijf tot poeder.

3 Plet de bananen met een vork of met de bamix menger.

4 Plaats alle ingrediënten in een kom en meng (niet te veel mixen).

5 Voeg de bosbessen toe en meng ze zachtjes in het beslag.

6 Gebruik gewone muffinvormen of wrijf een tinnen muffinvorm in met boter. Verdeel het beslag in de vormen.

7 Strooi haver op elke muffin en bak ze gedurende 25 minuten of tot ze goud, gerezen en doorbakken zijn.

Smakelijk!