Bosbessen-haver muffins
“Lekker en bovendien gezond!”
Ingrediënten
(voor 9 muffins)
» 75 gr havermout
» 2 bananen
» 130 gr zelfrijzende bloem
» 1 eetlepel ahornsiroop
» 1 eetlepel pindakaas
» 70 ml yoghurt natuur
» 2 eieren
» 150 gr bosbessen
Bereiding
1 Verwarm de oven op 180°C.
2 Mix de havermout in de bamix processormolen met poederschijf tot poeder.
3 Plet de bananen met een vork of met de bamix menger.
4 Plaats alle ingrediënten in een kom en meng (niet te veel mixen).
5 Voeg de bosbessen toe en meng ze zachtjes in het beslag.
6 Gebruik gewone muffinvormen of wrijf een tinnen muffinvorm in met boter. Verdeel het beslag in de vormen.
7 Strooi haver op elke muffin en bak ze gedurende 25 minuten of tot ze goud, gerezen en doorbakken zijn.
Smakelijk!