Breakfast Popsicles

“Deze ijsjes kan je zelfs als ontbijt opsmullen.”

Ingrediënten

(voor 4 à 5 ijsjes)

» 275 gr Griekse yoghurt

» 125 ml melk

» 2 theelepels honing

» 65 gr granola

» 6 à 8 ijsblokjes

» 120 g gemengde bessen
bv. blauwe bessen, zwarte bessen, frambozen, aardbeien, …

Bereiding

1 Meng de melk met de yoghurt en één theelepel honing. Verdeel het mengsel over de ijsjesvormen.

2 Hak de bessen fijn met het multimesje en verdeel het mengsel over de ijsjesvormen.

3 Meng de granola met één theelepel honing en verdeel de granola ook over de ijsjesvormen.

4 Steek de stokjes in de vormen en zet minstens 4 uur in de vriezer.

5 Laat de vormen even onder warm of heet stromend water lopen om ze makkelijk uit de vormen te halen.

Smakelijk!

Tips

» Wil je mooi gescheiden kleuren? Zet de ijsjes dan even in de vriezer voor je er het bessenmengsel bij giet.

» Zakt de granola in het ijsje? Zet de ijsjes weer even in de vriezer.