Brood gevuld met artisjok dip
“Brood, maar dan overheerlijk!”
Ingrediënten
» ½ kop zure room
» ½ kop mayonnaise
» 250 gr zachte roomkaas
» 1 kopje geraspte Parmezaanse kaas
» 1 teentje knoflook (gehakt)
» Dille
» 250 gr niet-gemarineerde artisjokken (uitgelekt en gehakt)
» 2 knapperige baguette broodjes
Bereiding
1 Meng de zure room, mayonnaise, roomkaas, 2/3de van het kopje Parmezaanse kaas, de knoflook en de dille. Mix tot een glad mengel.
2 Verwarm de oven voor op 350 graden.
3 Snij de bovenkant van het brood weg en hol het brood uit. Vul het brood met de artisjok dip en werk af met de overgebleven parmezaanse kaas.
4 Plaats op een dienblad en bak 25 tot 30 minuten in de oven.
Smakelijk!