Brood gevuld met artisjok dip

“Brood, maar dan overheerlijk!”

Ingrediënten

» ½ kop zure room

» ½ kop mayonnaise

» 250 gr zachte roomkaas

» 1 kopje geraspte Parmezaanse kaas

» 1 teentje knoflook (gehakt)

» Dille

» 250 gr niet-gemarineerde artisjokken (uitgelekt en gehakt)

» 2 knapperige baguette broodjes

Bereiding

1 Meng de zure room, mayonnaise, roomkaas, 2/3de van het kopje Parmezaanse kaas, de knoflook en de dille. Mix tot een glad mengel.

2 Verwarm de oven voor op 350 graden.

3 Snij de bovenkant van het brood weg en hol het brood uit. Vul het brood met de artisjok dip en werk af met de overgebleven parmezaanse kaas.

4 Plaats op een dienblad en bak 25 tot 30 minuten in de oven.

Smakelijk!