Nutella Cake

“Ben jij ook een fan van Nutella? Dan is dit recept ideaal voor jou. Simpel maar hemels lekker!”

Ingrediënten

» 300 gram Nutella

» 30 gram ongezoete cacao poeder

» 2 grote eieren

» 120 gram pompoenpuree

» anderhalve theelepel bakpoeder

» 1 theelepel kaneel (optioneel)

Bereiding

1 Verwarm de oven voor op 175°C.

2 Boter een cakevorm in met arachideolie.

3 Doe alle ingrediënten in een mengkom en mix op grote snelheid tot alle ingrediënten gemengd zijn. Zorg ervoor dat alle Nutella gemixt wordt door met een lepel de zijkanten van de kom naar beneden te schrapen.

4 Giet het beslag in de cakevorm en bak ongeveer 50 minuten tot een satéprikker droog uit de cake komt. Het gebak zou lichtjes terug moeten veren wanneer je erop drukt.

5 Laat afkoelen voor je serveert. Houd er rekening mee dat de cake nog een beetje zal krimpen tijdens het afkoelen.

6 Bewaar in de ijskast.

Smakelijk!