Vegan spring rolls
“Een gezonde snack – makkelijk te maken.”
Ingrediënten
» 6 vellen rijstpapier
» 100 gr verse spinazie, grof gesneden
» 1 wortel
» ½ komkommer
» 1 paprika
» 100 gr rode kool
» Eetbare bloemen
Bereiding
1 Laat het rijstpapier weken volgens de instructies op de verpakking.
2 Gebruik de SliceSy met grove rasp om de wortel, komkommer, paprika en rode kool te versnijden.
3 Leg een vel rijstpapier op je werkoppervlak. De vulling leg je best goed samengedrukt op het onderste deel van het rijstpapier.
4 Leg er als eerste de eetbare bloemen op, vul de rest van het rijstpapier met de groenten.
5 Vouw het rijstpapier zoals een wrap of burrito en serveer met pindasaus.
Smakelijk!
Tips
» Je kan de spring rolls makkelijk 2 à 3 dagen in de koelkast bewaren, op voorwaarde dat ze in huishoudfolie gewikkeld zijn.